media-zold.jpg (3505 bytes)
                                                                                                                                                       archivum-12.jpg (1589 bytes)

1999.01.18.,
hétfő
SOMOGYI HÍRLAP Megszórták a Fehérvárt

Traubi Sc Siófok - Fehérvár KC 108-89 (41 : 43)

Győzelemmel kezdte a rájátszát a Traubi Sc Siófok NB I-es férfi kosárlabdacsapata; egy híján 20 ponttal a Fehérvár KC együttesénél bizonyult jobbnak.

Siófok

A Fehérvár KC az idei bajnokságban még nem nyert mérkőzést, így aztán a bentmaradásért zajló rájátszában négy győzelmet és két vereséget magával vívő Traubi SC Siófok volt az összecsapás esélyese. A találkozó aztán ennek megfelelően is alakult. A látottak alapján abban bízhatnak a siófoki gárda drukkerei, hogy most nem fenyegeti majd a kiesés veszélye Földesiéket; nem úgy , mint egy évvel ezelőtt...

Így játszottak

Siófok, Foki-hegyi Általános Iskola tornacsarnoka , 200 néző. V.: Csabai, Nagy II.
     Traubi SC Siófok: Millei(4) , Kertész (13/3), Kovács Zs. (13/6), Horváth I. (22/6), Sipos (21/12). Csere: Földesi (14/3), Gorsky(14), Kovács N. (2), Csala (3/3). Edző:Viktor Kuzmin.
     Viktor Kuzmin: - A pontkülönbséggel elégedett vagyok, a játékunkon viszont még akad javítani való.
     Siófokon felröppent a hír, hogy a Traubi Rt. megszüntette a támogatását.
     - December 31-én valóban lejárt a megállapodás az üdítős céggel, ám eredetileg is azért kötötték meg addig, hogy a csapat szereplésének függvényében menet közben újra lehessen tárgyalni - mondta Vlad Kravinsky , a Traubi SC Siófok elnöke. - Ha az együttes csoportjában bekerült volna legjobb négy közé, akkor a Traubi nyilván megemelte volna a támogatás összegét. Így viszont most lehet , hogy csökkenti. Erről egyébként a napokban ülünk majd le tárgyalni a Traubi Rt. képviselőivel.

(Fónai)