media-zold.jpg (3505 bytes)
                                                                                                                                                       archivum-12.jpg (1589 bytes)

1999.01.29.,
péntek
SOMOGYI HÍRLAP Mindenki mehet
Nem igaz, hogy feloszlik a Traubi SC Siófok csapata - cáfolta a városban szárnyra kelt híreket Vlad Kravinszky , a Balaton-parti kosárlabdaklub ügyvezető elnőke.

Siófok

Elterjedt a hír , hogy a nyáron Zalaegerszegről igazolt bedobó , Sipos Tamás vissza kíván térni a zalai megyeszékhelyre , mert a Traubi SC Siófok NB I "B" csoportos együtese feloszlik. Vlad Kravinszky ügyvezető elnök elismerte , hogy Sipos valóban csapatot keres magának.
    -   Az viszont nem igaz, hogy feloszlana az együttes - mondta az elnök. - Biztos, hogy ma este lesz mérkőzés , amikor is Veszprémi Egyetem csapatát fogaduk.Ugy kötöttük meg a játékosokkal a szerződéseket, hogy ha az alapszakaszból nem kerülünk be legjobb négy közé, akkor a klub újra tárgyalhatja a szerződés pontjait mindenkivel. A Traubi Rt. még nem nyilatkozott, hogy mennyi pénzzel kíván támogatni bennünket a továbbiakban. Ha ez ismert lesz, s esetleg alacsonyabb fizetésekre futja csak, akor ezt természetesen közöljük majd a játékosokkal, ugyanakor bárki szabadon mehet , akinek új feltételek men felelnek meg. Siopos Tamás tőlünk bármikor bárhová átigazolhat , ha talál magának csapatot; ha viszont nem , akkor továbbra is nálunk játszik
                                                                                                                         (Fonai)