media-zold.jpg (3505 bytes)
                                                                                                                                                       archivum-12.jpg (1589 bytes)

1999.02.16.. Somogyi Hírlap               Siófoki sikert kiabáltak  

Győzelemmel javított pozicióján a kiesés elkerülése ellen küzdő Traubi SC Siófok NB I férfi   " B" csoportos kosárlabda-csapata.

Székesfehérvár

Már a mérkőzés előtt is volt izgalom. A siófoki együttes kérte, hogy halasszák el a meccset, de ehhez a székesfehérváriak nem járultak hozzá. Így aztán többen is influenzásan, lázasan voltak kénytelenek vállalni a játékot. Azazhogy egy darabig csak játszottak volna, mert a fehérvári csarnokban "csak" az időmérő, a hangosító éa az eredményjelző-berendezés nem működött...                                                              Negyven percnyi várakozás után aztán a játékvezetők döntöttek, úgy kell  lejátszani a találkozót, hogy az időt stopperrel mérik a zsűriasztalnál, az eredményt pedig időről időre bekiabálják. Ez egy kicsit megzavarta a Traubi SC játékosait, ám a győzelmet szerencsére így is sikerült megszerezni.                                                                                             A nyolc csapatot számláló csoportban jelenleg az első öt helyen tanyázó együttes közel azonosan áll: ezek egyike a Siófok Ám közülük a legrosszabbul végző gárda ostályozóra kényszerül majd a bentmaradásért.A Traubi SC szeretné ezt elkerülni, tavaly ugyanis már átélhettek hasonló izgalmakat. Földesiéknek három mérkőzésük van még arra, hogy legalább a negyedik helyet "megcsípjék" a csoportjukban.                                                      


Így játszottak :    Fehérvár KC - Traubi SC Siófok     76-83  (40-40)                         Székesfehérvár, 100 néző.                                                                                     Vezette: Vasvári, Király.                                                                                              Traubi SC Siófok: Millei (16), Kertész (13/6), Gorszky (13), Földesi (4), Sipos (13).         Csere: Horváth I. (17/6), Kovásc Zs. (5/3), Kovács N. (2).                                               Edző: Viktor Kuzmin.                                                                                                Viktor Kuzmin: - Sok külső körülmény zavarta az elmúlt heti munkánkat és a mérkőzést is. A játék színvonalát ezért nincs értelme értékelni, viszont elégedett voltam csapatom küzdeni tudásával.