media-zold.jpg (3505 bytes)
                                                                                                                                                       archivum-12.jpg (1589 bytes)

1999.03 31. Somogyi Hirlap

A szakadék szélén

Győzelemre - ráadásul nem is egyre, hanem háromra - készülnek a siófoki kosarasok. Ma este 18.30 órakor hazai pályán fogadják a Fehérvár KC csapatát az NB I-es osztályozó hármodik összecsapásán.

Siófok

Ismeretes, hogy az első két meccset elveszítette a Balaton-parti együttes. Mivel három győztes találkozig tart a párharc, így a szakadék szélére sodródtak Földesiék.
- Hétfőn este elbeszélgettünk a játékosokkal - mondta Vlad Kravinszky,  a Traubi SC Siófok ügyvezető elnöke. Mindannyian nagyon fogadkoztak, hogy megcsinálják a bravúrt, azaz a következő három meccset hozzák. Arra kérjük a szurkolóinkat, hogy a mostani - s a reményeink szerint további - összecsapáso(ko)n buzdításukkal segítsék a nehéz helyzetbe sodródott csapatot.
Viktor Kuzmin edző a legutóbbi vesztes mérkőzés után benyújtotta a lemondását. Vlad Kravinszky elmondta: az elnökség foglalkozott az utódlás kérdésével, döntest is hozott, ám ezt egyelőre még nem kívánták nyilvánosságra hozni. Csak közvetlenül a ma esti mérkőzés előtt lebben fel  a fátyol.

                                                                                                                             (Fónai)